Home / Over Etten-Leur Magazine

Over Etten-Leur Magazine

Etten-Leur Magazine wordt in papieren versie in Etten-Leur verspreid en verschijnt 4 x per jaar. Ook sturen wij Etten-Leur Magazine digitaal naar onze abonnees.

Het magazine is een initiatief van de lokale nieuws websites uit Etten-Leur en wordt mogelijk gemaakt door een aantal medewerkers van deze websites.

Op Deze nieuws websites kunt u dagelijks al het nieuws uit de gemeente Etten-Leur bijhouden, hier hoort ook het ( soms ) 112 nieuws bij. Voor het magazine kiezen wij er voor om alleen het positieve nieuws te brengen. Hier kiezen wij ook bewust om de nadruk op de foto’s te leggen, met een korte tekst erbij. Uitgebreidere artikelen zijn terug te vinden op de websites.

Mocht u zelf een keer in het magazine willen verschijnen , met een leuk verhaal, hobby of apart werk, dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Ondernemers zijn altijd welkom voor een redactioneel stuk of het plaatsen van een advertentie tegen een verrassend laag tarief. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over het magazine of de foto’s dan kunt u ons bereiken via ons contactformulier of via email: redactie@etten-leurmagazine.nl